Tajne TANTRIČKOG SEKSA!

Da li znate šta je tantrički seks?

Tantrički seks je drevna istočna duhovna praksa. Veruje se da datira još od pre 5.000 godina. Kao joga ili zen, njegova svrha je prosvetljenje – a filozofija prevazilazi spavaću sobu i zadire u sve aspekte života. U tantričkom pogledu, seks i orgazam je duhovna svest na vrhuncu. A kada se Shiva (muška energija) i Shakti (ženska energija) udružuju u jednu seksualnu zajednicu, veruje se da je to najviša tačka prosvetljenja.

Najbolja stvar je što svi mi držimo ključ tantričkog seksa: dah. Ako možete da opustite svoje telo i da vaš um bude čist i oslolobođen svakodnevnih problema, vaša „unutrašnja boginja“ može biti u potpunosti prisutna i slobodna. Korišćenjem vašeg daha može se širiti orgazmična energija iz vaših genitalija kroz celo telo. Ovo uzbuđenje, zauzvrat, dovodi do intimnije veze sa vašim partnerom.

I uprkos svim razgovorima o orgazmu, koji je previše dobar da se opiše rečima, orgazam nije cilj Tantre. Umesto toga, fokus je da se u tom trenutku vozite talasom senzacija i uzbuđenja (i vi i vaš partner). Ako se fokusirate na postizanje velikog praska na kraju, možda ćete propustiti mnoge druge „orgazmeničke radosti“ koje se dešavaju u vašim telima.

 

Tantrički instruktori tvrde da žene koje su savladale osnove Tantre, brže doživljavaju orgazme, jer su naučile da budu opuštenije i senzibilnije.

 

Savetuje se da početnici tantra seksa, prate dolenavedene savete i trikove, kako bi se u potpunosti posvetili tantaričkom iskustvu.


1. Kreirajte ”sveti” prostor

Transformišite svoju spavaću sobu. Probudite svoja čula cvećem, eteričnim uljima, mirisnim svećama, svežim voćem i čokoladama. Uključite senzualne tkanine poput svile za dodatne senzorne elemente – bez obzira da li je to vaša posteljina ili donji veš.

Pogledaj i ove vesti...

 

2.Učinite vaše telo živim.
Pustite svoju omiljenu muziku, stanite raširenih nogu, opustite telo i dišite kroz usta, tako da vaš duh putuje sve do pupka. Tresite celo telo – svoje noge, glavu i zadnjicu – na jedan minut. Time ćete opustiti i otvoriti sva mesta gde postoji napetost i povećana osetljivost, omogućavajući zadovoljstvo. Ako vodite ljubav posle toga, verovatnije je da ćete imati orgazam celog tela. Lezite i pozovite svog partnera da uđe u spavaću sobu.

3. Dišite i njišite se
Sedite na krevet ili pod, okrenite se prema partneru (sedate mu u krilo i obgrlite ga nogama oko struka). Počnite zatvorenjem očiju i iskoristite svoju maštu kako biste zamislili da se vaš dah pomera i izlazi iz vašeg tela. Dozvolite da vaš dah ode do tri centimetra ispod pupka. Počnite da se njišete kao da ste na stolicu za ljuljanje. Isturite grdi napred kada udišete, pa ih vratite nazad pri izdahu

 

Zatim, dok udišete i krenite napred, zategnite mišiće vaše vagine; opustite ih kada izdišete. Možda ćete već tada početi da osećate seksualne senzacije. Zagledajte se jedno drugom u oči (na taj način „gledate dušu“ vašeg partnera) i udahnite, njišite se i pulsirajte zajedno. Tantrički učitelji tvrde da se na taj način stvara neverovatna veza, koja će vam pomutiti um. Naime, u tom momentu, vaša energetska polja se sastaju, tako da ste oboje u istom stanju i samim tim, mnogo ste osetljiviji jedno prema drugom.

4. Tantrički poljubac
Nastavite da sedite na njegovom krilu i njišite se- udišete dok dok vaš partner izdiše i obrnuto. Dok izdiše, otkrićete da vi udišete u svoje telo njegov dah, koji putuje sve do vaših polnih organa. Dok izdišete, budite svesni da delite sve sa svojim partnerom. Zatim se poljubite i podelite dah. Seksualni odnos nije neophodan, jer ste već spojili u tantri.

 

Poenta Tantre je da se duboko pliva u želji i zadovoljstvu. Ako se osećate dobro i ako su vam senzacije povećane, onda ste na pravom putu.

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.