ŠEST malih stvari koje svi muškarci ŽELE tokom SEKSA

Ova lista samo potvrđuje da muškarce nije teško zadovoljiti, ali postoje specifični uslovi koji se lako mogu sprovesti u delo. 

Ali zašto bi sve trebalo da bude okrenuto njegovom zadovoljstvu? Iskreno, ne bi trebalo.

Seks između dvoje ljudi treba da bude na uzajamno zadovoljstvoNe radi se o „čovekovom zadovoljstvu„, već o tome da li su potrebe želje vašeg partnera ispunjene tokom seksa. Isto to on treba da učini i za vas!

Ako vi pokušavate da ove male uzbudljive stvari sprovedete u delo, on bi trebalo da bude fokusiran na obezbeđivanje vaših seksualnih užitaka.
 

Evo nekoliko saveta koji se  fokusiraju na vaše zadovoljstvo i na njegovo zadovoljstvo!

VEŽBAJTE SPONTANOST:
Kada uđete u seksualnu rutinu, i kada se sve odvija po istom scenariju, to može ugušiti strast. Vežbajte spontanost u vašoj vezikako bi ponovo pokrenuli plamen strasti. Zaskočite ga i inicirajte seks u nekom potpuno nepredvidivom momentu. Recite mu da ne možete čekati, i da će se seks desiti baš sada i baš tu.

Takođe, možete začiniti uvođenjem novih pozicijaigračakakostima..Možete raditi sve što je vama prijatno, a da znate da će njega obradovati. 

VIZUELNA STIMULACIJA:
Kao što znatemuškarci su vizuelna bićaUzmite to saznanje i koristite ga. Možete da investirate novac u neki neobičan komad donjeg vešaili da ostavite svetlo tokom seksakako bi mogao bolje da vidi vaše telo 

 

Pozicija “kauboj” je sajajn izbor za taj momenat. Dok sedite na njemu, on će imati sjajan pogleda na vaše teloDok ste goli prednemojte se izvinjavati zbog svog tela, ili biti nesigurni kako ono izgledaOn voli vaše telo i očigledno želi da ga vidi. Postavite se samouvereno i volite svoje telo. Nema većeg afrodizijaka od samouvere žene! 

CVRKUTANJE” NA JASTUKU
Stvorite seksi atmosferutako što ćete mu reči da vam se mnogo sviđa šta radite jedno drugom. Svaki muškarac voli da kroz šapat čuje svoje ime tokom seksa. Ukoliko se osećate prijatnomožete ubaciti neku “dirty talk” frazu. Ne morate povesti razgovordovoljno je samo jedna. To je dovoljno da se jednom muškarcu “pomuti” razum.
 

POHVALE
Muškarci su bića satkana od sujetenećemo se lagati. Svako od njih želi da čuje pohvale na svoj račun. Ne ustručavajte se da mu kažete da je nešto baš dobro uradio, pa će se on sledeći put koncentrisati baš na to, a samim tim i vaše zadovoljstvo će biti veće 

 

Pogledaj i ove vesti...
1 od 379

Možete mu tokom seksasenzualno šapnuti šta želite da vam radi, baš tog momenta. Na ovaj način se gradi poverenje u spavaćoj sobi, a to je na obostrano zadovoljstvo. 

ORGAZAM 

Logičnozar ne?

Očiglednovaš partenr želi da i vi dostignete vrhunac, ali može se desiti da vas pretekne.  Ovde mu vi možete pomoći 

 

Većina momaka već ima tehniku produžavanja odnosaali to može stvarno štetiti vašem seksualnom životuStručnjaci tvrde da svi muškarci imaju svoje tehnike produžavanja odnosa: razmišljaju o fudbalu ili košarcibroje u glavi… Međutimove tehnike mogu dovesti do pogoršanja muškog performansa u krevetu, jer ne obraćaju pažnju na zadovoljstvo svojih partneraveć se samo koncentrišu na momenat produžavanja.

Ovde žena može pomoći. Postoji nekoliko tehnika koje pomažu momcima da “traju” duže. Kada je muškarac blizu orgazmazaustavite se na minut ili dva, da bi se njegovo disanje vratilo u normal, a senzacije izbledele . Zatimpolako počnite ponovo da biste produžili zajedničko vreme.

DOZVOLITE MU DA GLEDA VAŠ ORGAZAM
Muškarci imaju za cilj da ugode. Ali to ne znači da bi trebalo da osećate pritisak da morate doživeti orgazamili ga odglumitiTo sve treba da dođe prirodno.  

Prosečna seksualna sesija traje samo 7,3 minutaali ženama treba u proseku 2minuta direktne stimulacije  da bi postigle orgazamtako da vam jasno da treba malo pažnje da biste dobile svoj sretan završetakZadržavanje njegovog orgazma, ili druge tehnike će pomoćiali možda ćete morati ponovo da razmislite o svojoj strategiji za svoje dobro. (Ipak govorimo o vašem orgazmu.)
 

Pre nego što započnete seksualni odnos, razmislite da ga zamolite da vas oralno zadovolji. Ne morate ići do krjavama je potreban samo početni stimulanskako biste lakše došli do orgazma tokom penetracije. On želi da vidi i oseti vaš orgazami isto koliko i vitako da radite zajedno, kako biste bili sigurni da nijedan partner nije nezadovoljan. 

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.