4 tajne SAVRŠENE PREDIGRE

Oslobodite se, ekspirimentišite, otkrijte boginju predigre u sebi.

Želja za predigrom je univerzalna, a kvalitet ove igre dokazano utiče na trajanje i jačinu orgazma koji ćete dostići sa svojim partnerom.

Zato dozvolite da se dogodi:

Postarajte se da predigra počne van spavaće sobe

Niste seksualni prekidač. Nije moguće uskočiti iz svakodnevne rutine u seksi raspoloženje. Zato pokušajte da sami sebi olakšate neke stvari.

Izgraditi moć odlaganja zadovoljstva

Istraživanja sugerišu da se dopamin (hemikalija povezana sa užitkom), mnogo više luči  kada očekujete zadovoljstvo, nego kada ga doživite. Dakle, pokušajte da što više odložite zadovoljstvo seksualnog odnosa.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 64

Koristite svoj dah

Vaš dah je jedan od najdragocenijih alata u vašem arsenalu zadovoljstva. Ližite usne i udišite topli vazduh preko kože vašeg partnera, uz pomalo otvoreno usta.

Koristite gornji deo šaka

Mnogi se žale da su njihovi partneri suviše grubi i da ne pristupaju seksu sa dovoljno senzualnosti. Vrlo je bitno da precizno opišete šta želite kada je reč o fizičkom dodiru.

Ako ovo opisuje vaše iskustvo, razmislite da predložite svom partneru da koristi gornji deo svojih šaka pri prvim dodirima. Njihov dodir će verovatno omekšati i usporiti dok doživljavaju teksturu, oblik i temperaturu vaše kože.

PORADITE na kvalitetu svog ORGAZMA!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.