ONI govore: Koji modni trendovi odbijaju muškarce

Za koga god da se oblačite i sređujete, verovatno niste znali da su muškarci ponekad šokiranim, a često zbunjeni, popularnim modnim trendovima.

Ove trendove su ONI okarakterisali kao ODBIJAJUĆE:

1. Duboke farmerice, tj. džins visokog struka – Muškarci ih vide kao komad odeće koji govori Skloni se, želim da sam sama i da se davim u sladoledu.

2. Maksi suknje, različitih dezena, posebno popularne tokom letnjih meseci, muškarci vide kao pokrivalicu za nesređene noge, te zapuštenost i odbojnost.

3. Teksas šortsevi koji otkrivaju deo zadnjice na prvi, ali samo na prvi pogled, muškarcima mogu biti privlačni.
Većina ipak svedoči da čak i tada prvenstveno osećaju nešto slično osećaju preteranosti, neukusu i pornografiji, te da ni na koji način ne osećaju privlačnost prema nečemu što im je toliko na izvolte.

 

4. Previsoke štikle.
Prvo što u muškarcu proradi kada ugleda ženi u visokim potpeticama jeste brzo preračunavanje odnosa sopstvene visine i vaših štikli.

5. Krzno, takođe, odbija muškarce. Ne, nisu preterani borci za prava životinja. Za većinu muškaraca, žena koja nosi krzno je nadmeni provokativni trošadžija lošeg ukusa.

6. Dečački stil, ma šta mislili o simpatičnosti devojke iz komšiluka, može vam pribaviti prvobitnu pažnju i poštovanje, ali ćete sigurno ubrzo biti zasenjeni nekom ženstvenijom prolaznicom. Na kraju krajeva, postoji razlog zašto nisu u vezi sa svojim drugarima.

Tačno je, pomalo su blesavi, i možemo ih sasvim odbaciti u odnosu na procenjivanje i odabir sopstvenih odevnih kombinacija, ali su naši, žele nas kraj sebe, a želimo i mi njih – zar ne? Stoga – važno je znati!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.