Najnoviji modni trendovi kažu da možete da izaberete VENAČANICU kakvu želite! (FOTO)

Kombinovano je mnogo novih i starih stilova

Nakon što su mnoge modne kuće objavile svoje kolekcije venčanica, uočeno je nekoliko modnih stilova i krojeva koji će biti apsolutni hit naredne sezone.

Ovo je obuća koju nikako ne smete da nosite na DAN VAŠEG VENČANJA!

Pogledaj i ove vesti...

Garderoba vam je DOSADNA?

1 od 41

Kombinovano je mnogo novih i starih stilova, pa koji god da buduća mlada izabere neće pogrešiti.

1.Jednostavnost i saten
Prošle godine Megan Markl je Živenši venčanicom označila početak uticaja na modu i stil. Nove kolekcije venčanica upravo neguju ovaj trend, pa se sa pravom može reći da  klasičan i sveden kroj nikada neće izaći iz mode.

2. Perje i rese
Tokom 2019. godine, ali na redne 2020. perje i rese će se u potpunosti vratiti u modu. Tako je i ove godine modna kuća Oskar de la Renta predstavila novu kolekciju venčanica koja upravoprati ovaj trend. Čest kroj uključuje i otkriveno rame ili  koreset haljinu.

3. Nesvakidašnja balska haljina
Do sada je tradicionalno prava venčanica bila nešto kao replika klasične balske haljine. Ovogodišnja kolekcija Vere Vang ukazuje na to da svi koji nisu pobornici ovog stila, mogu da odahnu. U pitanju su asimetrične, ukrašene velikim ukrasima od istog ili materijala druge boje. Prednji deo ne mora da bude jednak onom otpozati, a ukras može stajati bilo gde.

4. Mini jednostavna haljina
Ukoliko ne volite dugačke i teške haljine uvek možete da se odlučite za kratku i jednostavnu, a modni trendovi za 2020. kažu da ovakva jednostavnost biti u modi.

5. Pantalone ili kombinezoni
Ukoliko niste ljubitelj haljina i volite da izađete izvan tradicionalnih formi, onda će vas oduševiti novi trend koji su predstavili Viktor&Rolf. U pitanju su pantalone, kraće,a gornji deo je u vidu kombinezona. Ovo nije strogo pravilo je moguće kombinovati pantalone i korset posebno.

 

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.