Kako izgraditi sopstveni stil po savetima Ane Vintur?

Ana Vintur , dugogodišnja glavna i odgovorna urednica modnog časopisa Vogue, može se reći da je najveći autoritet modnog sveta danas, poznata je i po tome što ženama velikodušno deli savete kako da izgrade sopstveni modni stil.
Evo nekoliko njenih saveta:

1. „Trend je prljava reč“
Vaš stil trebalo bi da bude ono po čemu vas drugi prepoznaju. Danas se moda svodi na kopiranje ili slepo praćenje trendova, što dovodi do katastrofalnih grešaka u oblačenju. Birajte ono što vam se dopada i što vam dobro stoji, vodeći računa za koju priliku se oblačite.

2. Obucite se prema vašim godinama
Kada pređete četrdeset, ne možete praviti modne izlete, ali to ne znači da treba u potpunosti da prestanete da pratite trendove, već samo da ih prilagođavate sebi i svom stilu.

3. Menjajte način oblačenja
Slediti sopstveni stil, ne znači uvek izgledati isto . S vremena na vreme osvežite svoju garderobu i promenite način oblačenja. Ako nosite haljinu, obucite ponekad pantalone. Ako volite da nosite klasične komade garderobe osvežite ih trendi modnim dodacima.

4. Osećajte se dobro!
Jedan od najvažnijih kriterijuma prilikom izbora garderobe je da vam je udobna i da se osećate dobro u njoj. Najgora stvar koju sebi možete uraditi je da vam je neudobno ono što nosite.

5. Budite čisti, pre svega!
Uvek budite uredni i čisti, čiste kose, srđenih noktiju, jer je to najvažnije (skupa odeća to ne prikriva!)

6. Sunčane naočare su neophodne
Svaka žena u torbi svakoga dana mora da ima naočare za sunce. One mogu da vam promene ili upotpune izgled, ali i da prikriju tragove umora i iscrpljenosti.

7. Budite ženstveni i elegantni
Bilo kada i bilo gde nastojte da budete ženstveni i elegantni, bilo da nosite najelegantniju haljinu ili farmerke i običnu majicu.
Svakog dana ma koliko on težak bio nastojte da izgledate najbolje moguće.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.